Familiehuis

Het Zeeuws Meisje is een heerlijke plek voor gezinnen. De plek leent zich om voor een langere of korte tijd er even helemaal uit te zijn in eigen land.

Binnen en buiten alle ruimte
Binnen is alles gelijkvloers en biedt de ruime woonkamer een heerlijke speelhoek. Maar er kunnen ook hutten gebouwd worden op de “kinderkamer” met stapelbed en losse bedden. Kinderstoel en kinderbedje zijn aanwezig. In alle slaapkamers zitten vaste horren.

De tuin is omheind, heeft een schommel en is groot genoeg voor een potje voetbal. Het overdekte terras maakt buiten eten ook mogelijk als het regent.

Direct buiten de tuin is een hele rustige buurt waar kinderen kunnen fietsen, steppen, etc. En op 5 minuten lopen zit een grote speeltuin.

Voorzieningen in de buurt
In het dorp zitten alle winkels om zelf thuis uitgebreid, of wat makkelijker.., te koken. Maar zin om het nog makkelijker te maken: heel kindvriendelijk zijn De Pannekoekenbakker, de Italiaan La Vita Bella, de Babbelaar (snackbar, huisgemaakte friet) en de diverse strandtenten (Zeecafé Oostkapelle, De Piraat, De Lage Duintjes, Bij Karel). Dat is allemaal op 5 minuten fietsen en met Domburg om de hoek voor nog meer keuze.

Erop uit
Het strand heeft meerdere opgangen en strandtenten waar ook van alles te huur is. Je kunt eerst een stukje door het bos en dan het strand op, of in 1 rechte lijn de duin op fietsen.

Komt het zand iedereens oren uit dan kan er prachtig gefietst worden vanuit Oostkapelle: naar Domburg, Veere, Westkapelle, Middelburg etc. Op het dorp zijn ook bakfietsen te huur.

En als het regent: naar de film in Vlissingen, miniatuur Walcheren of het voetbalmuseum in Middelburg, etc.

Aparte speelhoek

 

Strand Oostkapelle

 

Zeecafé Oostkapelle

 

Veere